View Single Post
Vechi 14.01.2013, 17:26:23
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Păi cu ce să mă plătească ei pe mine?.. că-s mult mai săraci sărmanii... sunt mult mai săraci de averi... însă cu Duhul.

Fred, cred că am mai explicat destul pe tot felul de fire că am fost deja prea bine plătit de Dumnezeu cu mană cerească ascunsă și nu ca din aia de pe vremea lui Israel cel vechi sau cu prepelițe, ci cu averi cerești și curate pe care nu mi le poate da nimeni altcineva decât Dumnezeu și nici nu mi le poate confisca nimeni din mâna Lui.

Iar ei nu trimit pe nimeni în apostolat ci dacă le cere Dumnezeu se duc chiar ei înșiși ca să mustre cetatea aceea așa cum Iona a mustrat pe Ninive și s-a pocăit ea, dar după o vreme au zis că nu ar fi fost distruși și proorocul a fost un păcălici și atunci le-a venit lor sfârșitul...

Și a zis Ch-efa că nu poți cumpăra Harul cu banii lu' mamona și viclenia lu' taticool, nu se poate fiindcă Harul e curat de orice fel de mită și fățărnicie și viclenie și de orice fel de răutate și absurditate. Harul e bun ca binecuvântarea din Dumnezeu și ca tot ceea ce este bun și este din Dumnezeu. Așa că 'dați Cezarului ce este al Cezarului...', (diadema și lozinca și înscrisurile) iar 'aururul' dați-l lui Dumnezeu adică săracilor... în Duh.

Dați voi și nu mă tot ispitiți pe mine la discuții ca să fac apostolat pro sau contra pentru bani... pro sau contra Cezarului... mituindu-mă că am apărat ortodoxia, căci nu ortodoxia vreți voi să apărați ci minciuna vicleană lansată de popa, minciună cu pretenție de mântuitoare scurtă înțelepciune...

Puiul de om nu crede decât în minciunile popii... fiindcă e foarte superstițios și credul.

De ce credeți voi că i-a zis Domnul lui Iezechiel să mânce pâine din balegă de om?
a pomenit cineva de bani?!
Reply With Quote