View Single Post
Vechi 14.01.2013, 00:24:22
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Vreti sa discutam despre cuvantul Neprihanit sau despre cuvantul Doamna?
sau despre Neprihanirea Fecioarei Maria?
Cedeti ca am inteles perfect unde bateati? si ca va convine sa vedeti ortodocsi avand conceptia Imaculattei fara ca sa stie acest lucru?
De ce profitati de naivitatea si nestiinta unor buni ortodocsi?

Mie nu imi place sa ma contrazic deci va rog din suflet sa ma ignorati, pentru ca contrazicerea nu duce la nimic bun si atunci eu ma voi opri. Acum nu mai am timp ca trebuie sa scriu, nu pot copia texte cu copy paste, dar maine urmeaza despre Conceptia Imaculatta ca sa ne intelegem cum e cu neprihanirea in ortodoxie sau catolicism, despre ce fel de neprihanire vorbim, cum e cu cinstirea Maicii Domnului si cum e cu inchinarea la Dumnezeu.

Asadar noi adevaratii crestini ortodocsi cinstim Maica Domnului , Nascatoare de Dumnezeu, ea este ajutorul nostru , alinarea noastra, sprijinul nostru.

"Mult pot si sfintii lui Dumnezeu, dar nici unul cat Maica Domnului. Daca nu era Maica Domnului in ceruri, intre Sfanta Treime si noi, lumea asta se pierdea de mult. Ea pururea sta in genunchi si se roaga Preasfintei Treimi." Par. Cleopa

Ati citit ce spune Par. Cleopa? Maica Domnului sta intre Sfanta Treime si noi , sta in genunchi si se roaga Preasfintei Treimi.
Sta ea alaturea Sfintei Treimi? de-a dreapta? Imparateste ea in Ceruri impreuna cu Sfanta Treime? asa cum spun catolicii? iata aici erezia Apusului. Insa nu condamn oamenii ci pacatul. Deci nu catolicul ci catolicismul, nu protestantul si protestantismul, etc.
Dar , maine despre Conceptia Imaculatta, ca cere timp sa scriu.

va rog ignorati-ma. daca nu va place ce scriu nu cititi. Nu e obligatoriu. Ignorati postarile mele. Eu scriu pentru ortodocsi si pentru toti cei care vor sa citeasca.
In regula. Imi plac postarile dvs. Astept cu placere ce veti scrie.
Reply With Quote