Subiect: Revelatia mea
View Single Post
Vechi 13.01.2013, 12:02:14
Crestin_Simona
Guest

Thumbs down

Citat:
Īn prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Minunat spus, draga frate, iar citind, parca o vad pe sotia mea (leoaica, dealtfel...) care mereu are tendinta sa spuna astfel de rugaciuni simple: "Doamne, da-mi puterea sa pot intelege, sa pot ierta, sa pot uita, sa pot accepta!
Ceea ce mi se pare oarecum paradoxal este confesiunea ta in raport cu titlul threadului. Adica... nu-i tocmai ortodoxa. Iarta-ma ca o spun, dar n-am putut sa nu fac legatura intre titlu si dorinta ta de a face voia lui Dumnezeu. Poate gresesc, dar mai gandeste-te.
Da cat tupeu ai!
Pai vi cu zodiile si-i mai zici bietului om ca nu-i confesiunea lui ortodoxa?
Si se mai mira ca ia trezit cuiva interesul!!

Mai stiu din astia care isi dau ochii peste cap si zic<<Slava Domnului>> si apoi dau consultatii de cum sa-ti ti barbatul/amantul aproape sau se confeseaza cineva cu probleme grave si ea ,,ce se mai distreaza" sau iti face temenele pentru iertare da nu stie cum sa muste din tine cu viclenie si rautate...fatarnicia este inscrisa pe chipul ei - un chip imbracat in haine negre - si la propiu si la figurat!

@moldoveanu, din punctul meu de vedere este o confesiune minunata...doar ca chiar ai trezit si vei mai trezi interesul cui nu trebuia...
Reply With Quote