Citat:
În prealabil postat de ireal
??? care e treaba cu cafeaua ca eu nu pricep?
SUA nu este leaganul masoneriei, ci Europa, aici unde s-a format. Totusi ce rost mai are a spune ce nush ce si cine are pe steag. Ce vroiai sa pune astia pe steaga, niste casute? N-are legatura masoneria cu evrei... Iar fascismul ce legatura are cu masoneria?
E o mare varza in capul tau ;)
|
nu te grabi, vei pricepe de ce spun asha... shi mie mi-a trebuit foarta multa vreme... intai a fost nesul apoi naturala tare, apoi doar ash mai slaba shi lunga/multa... iar dupa mult timp cand am renuntzat am realizat din ce nenorocire am ieshit, care inca ishi mai manifesta consecintzele nevazute ale moleshelii ca sunt mereu ca o gaina beata... shi fiindca am priceput cat de mare este acest coshmar zilnic, am zis sa-l impartashesc shi celorlaltzi, dar ce spuneam nu este ca o prohibitzie, ca nu spun ca e bine sa interzica cineva cafeaua sau alcoolul sau tutunul sau mancarea fiindca "toate sunt libere shi totul este ingaduit, dar nu toate ne sunt de folos" (citat aproximativ din sf Ap Pavel) dar am constatat alaturi de Marius Daniel ca asha cum pe el il supara masoneria sionista sau globalismele shi conspiratziunile tot asha am realizat shi eu ca pe mine ma supara cafeaua ca cel mai mare criminal al sufletului uman...; glontzul, tutunul, alcolul sau mancarea din abundentza sunt nimicuri in comparatzie cu ea... dar nu te grabi sa pricepi de ce imi este cafeaua naturala un inamic detemut, oricum vei pricepe mai devreme sau mai tarziu de ce spun asta, dar vei aplica prost, ca majoritatea din noi ???...