Da. Am urmarit dupa sarbatori un interviu pe Trinitas-TV. Am ramas surprins cand l-am vazut fiindca nu-l stiam cu barba si nu-l asociam cu un crestin prea "ortodox"...
Mi-a placut cum a vorbit, desi in prima faza eu chiar am avut impresia ca s-a calugarit. Dar ideile lui nu pareau dintre cele mai patrunzatoare duhovniceste, ca din partea unui monah si abia mai tarziu am inteles ca este doar un crestin intors la credinta. Cu un lucru nu am fost de acord. A mai vorbit acolo despre credinta extraordinara a unor actori dintre care si Vasile Murariu (sper sa fi scris corect numele), care fusese si el invitatul acelei emisiuni de pe Trinitas. Eu nu stiu cata credinta are Murariu (l-am vazut si in Londra la biserica) dar stiu ca a parodiat de atat de multe ori preotii si biserica, incat nu se poate sa nu fi avut intre timp mustrari de constiinta. Si totusi, a continuat cu acel rol de cate ori i s-a pus scenariul in brate!
Cred ca dintre toate meseriile, actoria este cea mai mare incercare, fiindca e foarte greu sa poti alege!