View Single Post
Vechi 09.01.2013, 20:01:43
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Am prezentat filmuletul cu judecatoarea Carmen Paduraru din ratiuni pragmatice, nu duhonicesti. Nu o compar cu niciun duhonic. Ea este vocea mireanului care transmite ce i-a spus duhovnicul si atat.
Să mă ierți dar este o voce fără minte. Chiar nici acum nu ai sesizat penibilul? Și unde e pregmatismul: să mă urc la volan fără permis de conducere pe motivul că nu accept permisul cu cip. Și atenție a spus de cei cu mașini personale, nu de cei care au meseria de șofer sau pentru care șoferia e vitală. Unde pragmatismul? Poate totuși ar trebui să-i amintim doamnei judecător că există și mijloace de transport în comun. Apoi ar trebui să știe d-na judecător că legea nu o dă domnul polițist, ci el numai aplică legea. Cum poți să vezi pragmatism într-o asemenea prostie?

Ești sigură că ea înțeles ceea ce i-a spus duhovnicul? Eu mă îndoiesc la câtă logică are ea. Ești sigură că duhovnicul i-a spus să vorbească asemenea tâmpenii? Eu mă îndoiesc...mai ales dacă e vorba de pr Iustin Pârvu, nu cred că el ar da asemenea soluții.
Reply With Quote