Citat:
Īn prealabil postat de Florinvs
E posibil sa ma insel, insa ca sa clarficam un pic toate aspectele legate de carduri, carti de credit, acte de indentitate , etc., care ar contine "celebrul"cip, din cate am putut afla:
-acel "cip"" ar contine anumite informatii biometrice despre persoana respectiva, oficial pentru a evita falsificarea;
|
Clonarea este posibila; deci nu se asigura evitatarea falsificarii. Este un mit!
Citat:
Īn prealabil postat de Florinvs
Am mai auzit diverse pareri precum ca prin intermediul acelui cip orice persoana poate fi localizata pe glob, chiar si in momentul cand nu foloseste cardul cu cip si-l are in buzunar! Totusi mi se pare o exagerare, fiind extrem de dificil si mai ales inutil sa inmagazinezi date despre cca 6 miliarde de oameni!
Este adevarat ca in momentul in care folosim instrumente electronice de plata sau de identificare putem fi localizati oriunde pe glob, insa nu stiu pentru cine ar putea prezenta interes, exceptand cazurile de infractori urmariti!
|
Oricat de exagerat pare a fi, totusi exista posibilitatea inmagazinarii acestor informatii, precum si a receptioanrii lor, intrucat cipul are antena. Cui foloseste? Serviciilor de informatii - au spus-o chiar ei, masoni si totodata agenti ai serviciilor secrete, in emisiunile de pe Nasul.tv - ca acestia au pus la cale acest sistem, bazat pe cip, intrucat cel care are informatia, are si puterea. Interesant e ca se permite unora sa vorbeasca favorabil despre acest sistem pe un site ortodox! Probabil ca respectivii, care se straduiesc atat de tare, ca sa descurajeze oamenii sa respinga cipurile, o fac ca sarcina de serviciu; altfel nu se intelege efortul lor de a arunca cu orice chip praf in ochii oamenilor.
Este diabolic sa stii ce rau il paste pe om si sa il impingi sa faca acel rau.