Citat:
În prealabil postat de AlinB
E bun, faci progrese 
|
Sincer acest filmuleț nu are nici o treabă cu ce știam eu sau cum dezbat duhovnicii această problemă.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ai sesizat si penibilul?
"Domnul politist eu sunt sectar ortodox, nu iau permis cu cip".
|
Da, e chiar penibil. Adică nu iau acte cu cip, dar mă urc la volan. E inconștientă această doamnă judecătoare.
Nu vreau să iau permisul cu cip, soluția e simplă: există mijloace de transport în comun. Dar nicidecum mă urc la volan cu permisul expirat, doar că eu sunt ortodox și mi se cuvine totul. A se observa nuanța din înregistare: "dacă veți fi opriți pe stradă,
posesorii de mașini care nu sunteți în regulă, v-a expirat permisul..." Dacă dădea măcar un exemplu cu unul care e șofer de meserie și din asta își întreține familia mai înțelegeam...
Am mai reținut și pe cea cu "să mergem la poliție la ghișeu și să spunem că noi suntem ortodocși și nu primim acest permis". Sincer nu asta e o soluție și nu are nici o legătură cu dreapta credință (sau cel puțin cu ce mi-am însușit până în prezent). E posibil să greșesec - dar subliniez că e doar o opinie personală.
Având în vedere ce competențe are în CV, normal ar trebui să stăpânească mai multe noțiuni despre legislație, dar cum a aborbat subiectul, din punctul meu de vedere e zero. Soluțiilor astea "sinucigașe", eu le răspund: nu mulțunmesc.