08.01.2013, 00:56:43
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox
Am stat întro zi de vorbă cu un coleg de servici musulman, și din vorbă în vorbă îmi zice: știi? noi o să ardem întro zi toată londra, să o purificăm prin foc, să o pregătim pentru allah. Și când orașul va fi ruine, îl vom reconstrui așa cum îi place la allah și va fi pe veci pământ musulman, căci e al nostru acum, că noi am intrat aici. Nu am mai avut cuvinte. Am zâmbit politicos și am schimbat subiectul.
|
Colegul pakistanez, daca n-a glumit macabru, are o gandire alienata. Cred ca e fanul seicului Bakri , liderul acela Al Qaeda, parca si el locuieste in Marea Britanie sau daca nu, al lui Abu Assadullah, alt mapet radical londonez. Puteti sa-i spuneti ca pamant islamic e acel teritoriu care a facut parte din statul islamic (dar al Islam) si unde s-a implementat legea islamica, nu acele teritorii care n-au facut niciodata parte din statul islamic. Marea Britanie nu e pamant musulman, doar pentru ca exista el acolo :) Sigur e genul acela care viseaza sa-si faca o enclava musulmana in Londra, unde sa se aplice Sharia.
Last edited by ioanna; 08.01.2013 at 01:07:00.
|