View Single Post
Vechi 07.01.2013, 23:00:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
AlinB, am impresia ca tu ii defaimezi, punandu-i de partea cealalta pe "majoritatea preotilor si episcopilor Bisericii Ortodoxe Romane", fara a le cunoaste parerea. I-ai intrebat pe toti si ti-au raspuns ca sunt PENTRU cipuri? Ai vreo dovada scrisa in acest sens?
Am mai scris dar probabil n-ai citit.
Nu exista categoriile opuse "pentru" si "impotriva" asa cum vor sa le construiasca istericii cipofobi cu scopul de a dezmembra biserica.
Exista ei (cipofobii) care fac din nimic ditamai problema duhovniceasca (pe linie neoprotestanta si stilista) si cei care nu considera ca acest lucru merita atentie dpdv duhovnicesc in sensul propus de cipofobi.

Echipa cipofoba este evident grav stramtorata, ca prea multi nu si-au afirmat sustinerea ba chiar dimpotriva.

Daca tii minte, prima data cand a aparut acel comunicat de la Petru Voda, impotriva "actelor cu cip", se incheia prin ceea ce trebuia sa fie o lista de semnaturi de la mai multe manastiri.

Ei bine, in afara de Petru Voda, nici o manastire din Romania nu s-a implicat in asa ceva.

Au fost manifestatii ale cipofobilor, mai mult de 1-200 persoane la un loc cu Noua Dreapta si yoghini, scandand lozinci penibile, nu au fost.

Si culmea, s-au adunat impotriva dorintei exprimata public, a parintelui Iustin, de a face asa ceva.

S-au gasit chiar cipofobi nesimtiti si mincinosi care sa spuna ca par. Iustin ii lipseste curajul marturisrii, adica de fapt vrea ca aceste manifestatii sa aiba loc, dar nu vrea sa recunoasca asta public.

Deci, dupa cum vezi, majoritatea (preoti, mirei, ierarhi) NU valideaza cipofobia.

Citat:
Cum nu (cred ca) esti purtator de cuvant al BOR, cuvantul tau nu are mai multa greutate decat al altuia; te rog in consecinta sa arati respect pentru parerile altora.
BOR si-a exprimat deja pozitia prin purtatorul de cuvant dar se pare ca vreti sa ignorati lucrul asta.

Last edited by AlinB; 07.01.2013 at 23:02:34.
Reply With Quote