View Single Post
Vechi 06.01.2013, 22:07:57
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Repet, tot respectul pentru fetele care au o abstinenta sexuala pana la casatorie! Intradevar, poate asa ar fi ideal, insa omeneste le inteleg si pe cele care nu reusesc!

Despre celelalte aspecte ale vietii sociale cred ca merita o discutie separata, care depaseste cadrul acestui topic!
Omeneste le intelege oricine, ca doar stim pe pielea noastra ca e greu. Ah, si nu doar pe fete, ca nu doar ele trebuie sa-si pastreze puritatea pana la casatorie, exact la fel trebuie sa faca si baietii... eu pe ai mei asa ii invat. Omeneste intleg si pe cel care il ucide pe amantul nevestei sale, omeneste inteleg si pe mama lehuza care loveste bebelusul care urla non-stop, omeneste o inteleg si pe femeia cu 6 copii care il avorteaza pe al 7-lea, omeneste sunt de inteles multi care aleg sa se sinucida. Omeneste se poate intampla orice, regula insa e dumnezeiasca, nu o putem schimba si nu o putem considera absurditate. A avea intelegere pentru caderea in pacat e ceva cu totul diferit de a trata pacatul ca normalitate... desfranare ii zice si e o porunca din Decalog.
Reply With Quote