Citat:
În prealabil postat de anitag
Buna ziua,
Sunt casatorita de 5 ani si am o fetita de 2 ani si 3 luni. Va scriu pentru ca nu stiu cu cine sa mai vorbesc si nici ce sa fac. Casnicia mea a devenit un adevarat calvar de la nasterea fetei cand dupa cca 2 luni ne-am mutat de la parintii mei (zona Dristor) in casa socrilor (zona podul grand). De fapt au cumparat pe numele lor un apartament langa blocul lor. De atunci sotul meu a tot inceput sa ma acuze .. ca uite ce au facut parintii lui si ai mei nu .. ca trebuie sa-I respect pe ei sip e parintii mei sa-I “pun Multumesc,
Anita
|
Draga mea, sotul tau cred ca e nebun...ai grija sa nu ajunga sa iti faca rau fizic, caci psihic deja esti varza (la fel si fetita dupa cate observ). Nu mai astepta ! ai sa ajungi o leguma. Ca sa nu te simti vinovata cere sprijinul asistentei sociale, cere sfatul unui duhovnic si vorbeste cu un avocat (probabil ai un telefon sau parintii tai sa mearga sa ii ceara sfatul). Intradevar, dupa cate am auzit daca parasesti domiciliul (chiar daca esti insotita de fetita) iti poate lua copilul, dar mai bine informeaza-te sa vezi in ce conditii se aplica.
VAd ca e tare bine controlat de nebunii de parintii lui care l-au transformat intr-un schizofren.
Sa te ajute D-zeu!