View Single Post
Vechi 05.01.2013, 11:45:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Foarte faina prezentare, multumim.

Citat:
În prealabil postat de PAUL N Vezi mesajul
SI VIN CU INTREBAREA: cum pot oare niste fiinte care au depus un juramant la inceperea meseriei (nu stiu farmacistii, dar in cazul medicilor stiu ca asa este), sa recomanda la o viroza respiratorie (AM SPUS VIROZA), sa recomande tratamente cu antibiotice, uneori prelungite, cand SE STIE (sau asa ar trebui, daca nu si-au luat examenele cu spagi), ca antibioticele nu au efect asupra vreunui virus. In fapt, nu se cunoaste un tratament modern pentru cele circa 200 (DOUA SUTE) de tulpini virale care dau virozele respiratorii, ca sa nu mai vorbim de gripe.
Cu exceptia Tamiflu, care este o tampenie cu multe efecte secundare ( a se vedea legaturile cu cazurile de suicid din Japonia), nu exista. E clar ca numeroasele persoane care trateaza virozele respiratorii cu argint coloidal se autoiluzioneaza ca le trece, caci asa cum suntem invatati de mici "raceala trece in 7 zile, tratata sau nu".
Pai pot, pentru ca e vorba de vanzari si profit inainte de orice altceva.
De asta din pacate vor apare si la noi legi care vor face ca antibioticele sa fie restrictionate la reteta.

Citat:
Eu personal sunt deja convins ca ma autoiluzionez, cand vad pe mine si pe altii ca argintul coloidal functioneaza. Nu la orice, asa cum spune alta categorie de... profitori, dar in anumite cazuri, in special de natura infectioasa sau virala.
Pana la urma la ce anume functioneaza si la ce nu?
Are efect asupra virusilor?

Poti sa ne spui si cum se prepara acele solutii coloidale? (arginti, aur, cupru) si la ce sunt indicate mai exact?