View Single Post
  #2  
Vechi 05.01.2013, 11:39:51
PAUL N PAUL N is offline
Junior Member
 
Data înregistrării: 04.01.2013
Mesaje: 10
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Multumim mult pt informatii PAUL N...explicatii clare.

Sa inteleg ca preferi culorile gri-viu si auriu la ten? (e o gluma ...sa nu te superi...de fapt nu stiu daca din aur coloidal se schimba tenul...de sunat suna frumos..de trait e altceva).
Mai in gluma mai in serios, posibilitatea de schimbare a tenului exista. In anumite cazuri, in care s-au folosit la o serie de tratamente cu aur (in concentratii foarte mari), au aparut astfel de efecte. E vorba de o colorare locala a pielii intr-un fel de bronz, intalnita in tratamente de acupunctura cu ace de aur, in anumite conditii, dar si cu saruri de aur.

In plus, am sustinut-o si o sustin in continuare: excesul dauneaza. In cazul meu, am noroc ca nu sunt ipohondru. In cazul altora, nu garantez.

Ca sa clarific insa, asa cum e prezentat mai sus, sunt necesare cateva grame de argint pur acumulat in corp pentru Argyria. Daca 1 litru de argint are, sa zicem, 20mg de argint, inseamna ca, pana si in cazul in care nu s-ar elimina deloc, ca sa se ajunga la doza de 5 grame (de exemplu), cineva ar trebui sa bea 250 de litri de argint coloidal. Desigur, daca are 1000ppm, ajung 5 litri, insa nu foloseste nimieni asa ceva decat daca este extrem de grav bolnav. Cam tot care se gaseste pe piata (cu o singura exceptie) are concentratia intre 5 si 30mg/l (ppm).

O chestiune importanta este si aceea ca argintul poate genera si reactii adverse. Cand exista, ele sunt foarte rapide. Personal cunosc trei asemenea cazuri (din cateva mii). Reactiile pot fi datorate unor alergii, dar in cazurile respective era vorba despre un efect numit Herxheimer, care apare la orice antibiotic. Una dintre persoane de exemplu, avea o forma de candida generalizata, dupa un tratament cu antibiotice de circa jumatate de an, si habar nu avea. Cand a inceput sa il foloseasca, asa cum mi-a spus, o manca pielea atat de tare incat s-a scarpinat cu disperare. Asemenea cazuri sunt rare, dar exista. Trebuie tinut cont de asta. Problema este ca este greu, in lipsa unui personal specializat, sa realizezi un protocol corect de tratament in asemenea cazuri, dificile. In plus, iata unde a dus excesul de antibiotice care, nu-i asa, sunt "sigure". Nimic nu-i sigur in afara de Dumnezeu pana la urma. Riscurile vietii in lumea asta, de...
Reply With Quote