Doamne ajută.
Frații mei dragi, ați scris așa frumoase posturi aici, despre scumpa noastră credință creștină.
Îmi amintesc de cuvintele părintelui Rafail Noica: "Ortodoxia e firea omului."
Mi-e milă pentru cei din ereziile noilor protestanți, am citit câteva rânduri din ce scria o fată din mișcarea penticostală, Adriana parcă, pe la pagina 51... că ei citesc sărăcuții de ei, orice Biblie. Să fim lămuriți, înainte de orice, Biblia e doar una. cea care s-a definitivat în originalele grecești din Septuaginta și originalele latine din Vulgata, și cea mai autentică traducere este cea care se numește Biblia Ortodoxă, anume cu aprobarea și binecuvântarea Sfântului Sinod.
Celelalte nu sunt biblii, sunt inovații, căci au scos și au pus, au modificat sensuri și înțelesuri, din cele numite biblii, ca să-și susțină inovațiile eretice din hristoșii mincinoși pe care i-au primit în sânurile minții lor întunecate. Acelea dacă le ardem, nu avem nici un păcat, căci ele sunt tipărite în așa manieră încât sprijină teze străine Ortodoxiei. un exemplu unde sunt macabeii din "bibliile" înșelaților? În originalele grecești ei sunt acolo! Canonul de organizare al cărților Bibliei a fost făcut cu mult înainte de a apărea chiar și prima erezie majoră, înșelarea lui Arie. Deci, de ce a fost nevoie de altă biblie, făcută de protestanții noi? Cea veche, existentă deja, ce are?
Oh, vai lor, că aleargă la iad și mai trag după ei și pe alții și încă se și agită să facă asta. Vai lor!
FERIȚI-VĂ DE "BIBLIILE" ERETICILOR DIN ÎNȘELĂRILE BAPTIȘTILOR, PENTICOSTALILOR, MARTORILOR LUI IEHOVA, ADVENTIȘTILOR ȘI A TUTUROR NOILOR PROTESTANȚI, sunt minciuni, sunt cu hristoși mincinoși înăuntru. Vă vestesc altă Evanghelie, unde Preasfânta Născătoare de Dumnezeu a mai avut copii cu dreptul Iosif, după Nașterea Mântuitorului. ANATEMA. Oh, blestemați sunt ei. Îi așteaptă Domnul acasă, în Ortodoxie. Singura Biserică Creștină pe pământ.
Bucurii.
|