Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Desi nu prea are legatura cu topicul, o sa postez in continuare aici. Nu stiu cum se intampla, dar Dumnezeu lucreaza in mod uimitor, pentru a ne deschide inimile spre El...
Involuntar, multumesc fratelui Cezar care a pus la dispozitie linkul cu pricina. Dupa vizionare, nu stiu de ce, dar ceva imi spunea sa caut inca mai mult despre acest schit. Iar ce-am gasit a meritat intreaga osteneala. Fratilor, daca va puteti intrerupe cateva minute, urmariti acest filmulet. In toate exista un inceput. Si de multe ori nici nu stim cand a avut loc in viata noastra un anume inceput (bun sau rau...), fiindca acel moment a trecut pe neobservate, ca o adiere de vant... http://www.youtube.com/watch?v=5Qy31...eature=related
|
Cand aveti vreme,poate il postati din nou sub alta adresa;nu poate fi urmarit.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|