Subiect: Focul iadului
View Single Post
Vechi 29.12.2012, 13:55:06
Ciprian Mustiata Ciprian Mustiata is offline
Banned

Data înregistrării: 22.11.2012
Locație: Madrid, Spania
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Domnule Ciprian, in discoteci se asculta muzica facuta de... neoprotestanti. Chiar asa de orb poti sa fi?

Imi aduc aminte cum madonna inainte de fiecare concert spunea o rugaciune - mai degraba o invocare - ca sa o ajute sa se dezbrace pe scena.
Cei care au inventat discotecile cu siguranta NU AU FOST ORTODOCSII, CI PROTESTANTII SI NEOPROTESTANTII!!!
Daca spuneti ca Jeremy Camp se canta in discoteci (desi nu stiu) probabil ca aveti dreptate. Dar discotecile din cate stiu au o origine "traditionala" catolica. Deoarece au aparut in lumea a doua tari catolice (Germania si Franta):
Citat:
The term "discothèque" was coined in Europe to describe clubs where there was no live music played (a.k.a. disk-only events). In Occupied France, jazz and bebop music plus the jitterbug were banned by the Nazis as decadent American influences, so members of the Resistance met at hidden underground dance clubs called discotheques (fr. record collection) where they danced to American swing music, which a DJ played on a single turntable when a jukebox was not available.[citation needed] These "discotheques" were also patronized by anti-Vichy youth called 'zazou' who much like the kids in the USA during the 1940s were wearing zoot suits.[citation needed] There were also underground discotheques in Nazi Germany patronized by anti-Nazi youth called the swing kids.
Indiferent de influenta, va rog sa mai citit odata contextul discotecilor ce l-am zis initial:
Citat:
În prealabil postat de Ciprian Mustiata Vezi mesajul
(...)
Insa indiferent de bani si de faptul ca exista "uscaturi", faptul de a se da ajutoare, si a se da prin biserica, mi se pare de bun simt (indiferent de pozitia dumneavoastra teologica). Mi se pare mult mai bine ca biserica sa ajute orfanul si vaduva, decat aceasta supa sa fie oferita numai de institutii laice.

Chiar daca cineva va ajunge in urma acestor ajutoare baptist, evanghelist, sau ce o fi, cel putin nu o sa bea, nu o sa umple discotecile, o sa isi trateze sotia cu respect, si o sa traiasca forma lui sub care a inteles crestinatatea si credinta in Hristos. Dumnezeu o sa ierte necunoasterea acelei persoane.

Pe de alta parte, persoanele fara educatie, puse la furat, si traiesc fara Dumnezeu, chiar in pozitia in care ei ar face sau nu parte din biserica adevarata, nu ii va mantui. Asta este estenta mesajului lui Hristos, in ambele "interpretari" (protestante sau ortodoxe)
Dvs continuati:
Citat:
Mai vrei exemple? Poate esti curios sa afli ca sclavia in Bizant a fost abrogata cu mult timp inainte ca Spania sa cucereasca americile de unde au adus sclavi in Europa.

Mai vrei sa continuam discutia in spiritul tau neosatanist sau te calmezi?
Deci vreti sa spuneti ca ortodocsii au abrogat sclavia inaintea catolicilor spanioli? Daca va referiti la critica anterioara asupra sclaviei, cred ca inca o data ma scoateti din context. Argumentul original era ca sclavia a schimbat pozitia originala a BO. Este irelevant daca a facut-o cu 500 de ani inainte sau dupa BC. Dar a facut-o dupa ultimul consiliu ecumenic. Iar ideea ca exista sclavie in secolul XIX, si BOR accepta asta poate fi referentiata istoric. Indiferent de pozitia BO ca sclavia in masa nu exista.

Pe de alta parte, sclavia eu unul o vad o rusine ce a suferit-o nu numai BO sau BC, ci si B Baptista, B Evanghelista, si toate celelalte!

Lasand calomnia la o parte (ca as fi "neosatanist") - si totodata dumneavoastra va plangeti ca si victima a calomniei - de ce nu puteti vedea roadele ce poate chiar le au alte persoane indiferent de pozitia dumneavoastra? Oamenii buni pot fi doar ortodocsi pentru dumneavostra?