View Single Post
Vechi 28.12.2012, 14:28:34
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marinescu Vezi mesajul
Maica Domnului asa cum vede ortodoxul pozitia ei, te ajuta sa fii ortodox, dar nu si credincios lui Hristos/ E adevarata afirmatia. Ca sa fii ortodox (dreptcredincios) solutia e Hristos, nu omul oricat de sfant ar fi el. Iisus a murit pentru noi, nu un om muritor
In Maica Domnului vedem cum straluceste Hristos, ea ne apropie de Hristos, nu ne indeparteaza de El. Maica Domnului nu se separa de Hristos.Icoanele ortodoxe ale Maicii Domnului sau ale Sfintilor reflecta “trupurile duhovnicesti”, reflecta morfologiile transfigurate pe care prietenii lui Hristos (Ioan 15:14) le-au dobandit prin conlucrarea lor cu harul, ne infatiseaza omul „innoit dupa chipul Ziditorului sau", descoperindu-ne taina lucrarii harului asupra "vasului de lut", in care fiinta umana poarta comoara chipului dumnezeiesc (II Corinteni 4:7). Toate acestea nu te indeparteaza de Hristos, ci din contra, te apropie si constientizezi si mai mult lucrarea Sa, iti intaresc credinta in El. Presupunerea d-voastra ca noi l-am neglija pe Hristos, Mantuitorul, in detrimentului oamenilor e nefondata. Ortodoxia e credinta purtatorilor de Hristos.

Chiar daca am inteles ce ati vrut sa spuneti, exprimarea d-voastra a fost nefericit aleasa.

Citat:
Cristiboss56:Citeam , draga glykis , ieri parca , cum in furia unui astfel de individ , cum blestema pe o sora de a noastra , Ioana parca , sa-si rupa unghile in tastaura !
Dupa ce l-am facut "izvor de malitie", ma asteptam la o replica taioasa :)
Sa nu exageram, nu m-a blestemat nimeni, a fost un ping-pong verbal, atata tot.
E totusi deranjant si dureros totodata cand oamenii te suspecteaza de intentii ascunse, ca doresti sa-i duci in inselare, ca scopul tau e sa le abati atentia de la ceea ce sunt in sufletul lor etc. si de aceea mai reactionezi.

Last edited by ioanna; 28.12.2012 at 15:14:11.