View Single Post
Vechi 25.12.2012, 13:43:34
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-15 Vezi mesajul
eu una ma indoiesc de cele scrise de tine.am citit atatea lucruri frumoase despre aceasta lavra incat pur si simplu nu pot sa cred ceea ce ai scris.eu una stiu ca e specificat numele sfintei pe racla in care i se afla moastele.acum,ca ei nu vor ca moastele sa i se intoarca mi se pare ceva normal(ce,noi romanii vrem ca,de ex.,moastele Sfintei Filofteia sa se intorca in Bulgaria?),dar nu ca nu o recunosc in "zestrea manastirii".iertare dar asa vad eu lucrurile,nu ar trebui sa credem in cuvintele oricarui pelerin,mai ales ca au trecut 20 de ani de cand a fost acolo!
1. Va rog sa va indoiti profund de cuvintele mele !

2. Cititi ceea ce trebuie in cuvintele mele si nu ceea ce doriti dvs. : cind am spus ca nu recunosc moastele ca facind parte din zestrea minastirii m-am referit la faptul ca ei tainuiesc prezenta acestora in minastire tocmai pt. a nu da eventual curs la cereri oficiale de repatriere si a le pierde din tezaur.

3. Vedeti lucrurile exact asa cum doriti dvs ! (este indemn si nu constatare !).
Credeti cuvintele pelerinilor dvs. si nu pe cele ale altora !

Daca veti respecta indemnurile de la punctele 1; 3; veti avea prilej de mari bucurii duhovnicesti !

In rest va rog sa ma iertati ca mi-am ingaduit sa-mi dau cu parerea !