Citat:
În prealabil postat de Andra_07
Nu exista asa ceva. Sunt niste aberatii pe care le-au inventat vrajitoarele pentru a face bani de pe urma oamenilor mai slabi de inger. Toata prostia asta cu cununiile tine de faptul ca unele persoane prefera sa creada ca exista o forta satanica superioara, eventual un demon, un blestem care sa-i impiedice sa-si gaseasca perecherea, in loc sa-si analizeze propriul comportament, propriul suflet si posibilitatile din jur. Totul tine de confort psihic. E mult mai usor sa spui sec: "Am cununiile legate, d-aia nu-mi gasesc perechea" decat sa accepti ca ceva nu a fost in regula pana acum. Ori cu tine insuti ori cu persoanele pe care le-ai intalnit.
Oamenii slabi vor crede mereu in notiuni de genul prostiilor astora vrajitoresti, ereziile astea fara valoare, decat sa identifice adevarata problema si sa gaseasca o solutie valida.
Pe alte thread-uri am zis-o mai frumos, am dat chiar si sfaturi femeilor nemaritate cum sa-si gaseasca un partener. Sfaturile erau mai mult decat decente si sunt convinsa ca ceea ce am descris eu acolo sunt in mare in parte calitatile pe care barbatii le vor la o femeie normala. Dar nu, a trebuit sa fiu blamata pentru ca eu nu am zis ca cel mai important lucru este sa-ti pastrezi virginitate.
Acum va zic cu tot curajul ca cel mai important lucru nu este sa crezi in asemenea stupididati necrestinesti cum ar fi treaba cu cununiile. Nu mai fiti slabi si priviti exact ce defecte aveti si ce indeparteaza potentialii parteneri de voi.
|
Andra... sunt partial de acord cu tine....psihologic vorbind e corect ceea ce afirmi tu... tine foarte mult de cum ne comportam noi intr-o relatie si conteaza deciziile pe care le luam insa exista o soarta iar daca nu e dat nu prea ai ce face.