View Single Post
Vechi 21.12.2012, 23:54:14
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Bon,la faza cu preotul cu posibile decoratii din Afganistan am rămas tablou de admiratie privind cum justiția divina poate actiona prin intermediul unui pistol din dotarea trupelor speciale dar as fi castigat orice pariu din lume daca as fi mizat ca,intr-un fel sau altul,si acest topic va avea parte de vesnicul protest împotriva cipurilor si,in extenso,intr-un final apoteotic,împotriva furtului la drumul mare.Părerea mea este ca daca mai traia Caragiale sarea in Dambovita de disperare.Sunt de acord cu tot,doar sa știu si eu :) La bulivard birjar,am reintrat in normalitate,nu ne mai facem bine never ever dar asta-i si farmecul nostru: un colț de rai (pierdut) intr-un colt de plai (nebun).

PS:cine crede ca suntem bolnavi de putina vreme îl invit sa caute,doar pt o mica verificare, un articol al lui Mihai Eminescu in care analiza mai multe aspecte ale lumii politice contemporane lui,printre care si aspecte referitoare la construcția caii ferate Cernavoda-Constanta.Nu este nevoie sa schimbati nimic,este o poza a prezentului din trecut,perfecta as spune.Si cred ca,privind lectia istoriei,este,din pacate,si o poza a viitorului.Nu sunt fatalist ci doar încerc,ca un adevărat cioban mioritic,sa dau cu una cu mioara laie-bucalaie in capu sortii atât de potrivnice cateodata de mi-am uitat cutitu-n piatra.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 22.12.2012 at 01:01:34.
Reply With Quote