View Single Post
Vechi 21.12.2012, 22:07:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ciprian Mustiata Vezi mesajul
Darwin a zis pentru timpul lui (parafrazat): "azi - in 1859 - stim ca exista fosile dar nu atat de multe, dar eu cred ca se intampla deoarece fosilele nu se formeaza/pastreaza atat de usor". Citatul dvs. a fost taiat doar la: ""azi - in 1859 - stim ca exista fosile dar nu atat de multe". Asta e citatul dumnealui. Si de asta v-am cerut sa explicati anticipat ce este o fosila sa vedeti ca Darwin foarte probabil avea dreptate.

Formarea fosilelor si Punctuatum Equiluibrum atesta in detaliu mai mare ca Darwin avea o intelegere imperfecta asupra procesului evolutiei, la fel ca si Traian Vuia sau Henri Coanda avea o vedere imperfecta asupra zborului.
Abia acum vad unde era neintelegerea, dar niciodata nu m-as fi gandit la ea pentru ca e o neintelegere a dvs. legata de ce spunea Darwin. Darwin cand a spus de "imperfectiunea arhivei geologice" s-a referit la faptul ca nu erau fosile intermediare si spera ca in viitor sa fie descoperite acestea. Unde scrie ce ati spus dvs.? E doar ce ati interpretat dvs.
In al doilea rand ati tot insistat cum se formeaza fosilele si greutatea obtinerii lor. Dar asta nu are nicio importanta in discutia noastra, pentru ca noi vorbim doar de fosile intermediare, nu de fosile in general. Si va explic si de ce sunt importante aceste fosile intermediare in demonstrarea evolutionismului: pentur ca ar fi trebuit sa fie de cateva ori mai multe fosile intermediare fata de numarul total de fosile. De ce aceasta? Pentru ca trecand tot timpul prin diverse stadii intermediare ar fi trebuit sa fie cu mult mai multe fosile cu aceste stari intermediare decat fosilele animalelor normale. Pentru ca se presupune ca trecerea nu s-a produs dintr-o data, adica gaina a ouat un hipopotam. Majoritatea evolutionistilor inca sustin acesta evolutie treptata si gradata. Doar o parte au lansat si adoptat echilibrul punctual, care incearca sa arguemnteze lipsa aceasta a fosilelor intermediare prin faptul ca transformarea s-a produs in timp scurt si nu au fost multe fosile intermediare. Dar asta insemna tot ca nu e o dovada, adica trebuie sa ii credeti pe cuvant, ca ei spun ca nu au vreo dovada, pentru ca nu prea sunt fosile intermediare. Cine vrea sa ii creada pe cuvant e problema lor, credinciosii cred in Facerea revelata, il credem pe Domnul pe cuvant. Cine vrea sa fie si ateu si credincios ii poate crede si pe cei ce sustin evolutionismul. Aceea este o credinta, pentru ca acolo nici macar nu sunt dovezi. Noi avem ca dovezi minunile si multe altele, nu avem o credinta oarba in ortodoxie, in evolutionism e o astfel de credinta, fara dovezi.
Reply With Quote