View Single Post
Vechi 21.12.2012, 09:52:07
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Măsurile de precauție nu constau în cele materiale, ci în cele spirtuale. Agoniseala noastră să fie în Împărăția lui Dumnezeu și nu aici, unde toate sunt vremelnice. Căci omul va trăi nu numai cu apă și cu pâine, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu.

Mântuitorul ne spune: „Amin, Amin, grăiesc vouă, cine ascultă cuvântul Meu, și crede în Cel ce M-a trimis pe Mine, are viață veșnică și la judecată nu va veni, ci s-a mutat din moarte la viață.”

Și tot Mântuitorul ne mai spune: "Nu vă adunați comori pe pământ, unde molia și rugina le strică și unde furii le sapă și le fură.
Ci adunați-vă comori în cer, unde nici molia, nici rugina nu le strică, unde furii nu le sapă și nu le fură".

De cine asculți tu Florine? Unde ne spune Mântuitorul să ne facem provizii (materiale)?
Ovidiu spune lucruri de bun-simt.
Florin, hai sa iti zic ce e cu adevarat de temut: daca "astia" isi dau jos masca, suspenda /elimina democratura asta, si iti confisca rezervele? Ai?
Inca ceva: da, e de temut o simulare de paranormal la nivel global, plus simularea a inca unui atac al baietilor cu turban. Atunci chiar ne-am pierde libertatea, si in dureros de multe cazuri, si mantuirea.
Atunci canci provizii. Stiu, nu vrei sa imi dai reply la postari. Dar, e o atitudine copilaroasa, ca toata panica asta. Exact aceeasi cauza. "Nu vorbesc cu cine nu-mi da dreptate, si mi fac provizii ca hamsterul".
Reply With Quote