Citat:
În prealabil postat de Ionut88
Este un pic dur, dar ma trezeste din cosmarul in care sunt.
Sunt un copil cu toate ca am 24 de ani nu am ajuns la maturitate. Sunt o fire mult prea sensibila pentru un baiat, si cand spun ca nu imi gasesc locul ma refer la faptul ca nu stiu ce as putea sa profesez.
Nu am nici o pregatire pentru ceva anume.
Singurul lucru care il detin e un permis de conducere, dar nu am lucrat asa ca nu am experienta.
Ce credeti ca job s-ar potrivi pentru o persoana sensibila?
Apelez la voi pentru ca sunteti mai maturi, ganditi mai pozitiv, si aveti o experienta a vietii care la mine inca abea incepe.
Vreau sa urmez o facultate dar nu stiu care........
Nu sunt hotarat pentru viitorul meu pentru ca mi-e frica sa nu fac ceva care sa fie iar pe termen scurt. Toate locurile de munca au fost ceva temporar de 3-4 luni de zile dupa care nu mai simteam ca e de mine si plecam...
|
Din punctul meu de vedere este foarte bine ca exista si barbati sensibili. Dar te.ai gandit ca sensibilitatea ta ii poate ajuta pe altii? Poate ca nu ti.ai gasit nimic de lucru pana acum deoarece Domnul are alte planuri cu tine. Eu am patit la fel. Visam sa fac ASE.ul etc etc. Niciodata in viata mea nu m.am gandit ca voi fi educatoare. Imi placeau copiii dar nu ma vedeam lucrand cu cei mici. Mi se parea greu si nu ma atragea deloc. Insa orice drum alegeam tot la gradi ajungeam. Asa ca iata.ma de cativa ani lucrand cu pui mici si iubitori. Chiar daca te consideri nevrednic, poate calea preotiei iti este menita. Si tocmai acea sensibilitate si iubire de Dumnezeu, smerenie te recomanda. Ai incredere ca iti vei gasi locul!