Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Da,adevarat in ceea ce spui,in unele cazuri.
In alte cazuri,situatia nu este roz;daca nu ai un sistem imunitar puternic stai deoparte de cei pe care-i vezi bolnavi de gripa,nu?
Iar ca Iisus,a"socializat"cu unii pacatosi este adevarat,totusi nu a si pacatuit laolalta cu ei aratand ca este flexibil,asta-i diferenta.
Noi cei de rand,suntem usor coruptibili;prietenia cu un betiv sau cu un barfitor ne va afecta si pe noi.
Nu ne-am nascut nici sfinti nici invatati,trebuie sa parcurgem niste nivele.Este bine cat suntem mici duhovniceste sa ne inconjuram cu oameni mai sporiti,de la care sa putem invata mai mult.
|
Eu daca incep sa pun limite :cu ala nu vorbesc,pe ala il evit,ma ratacesc. Vorbesc cu toti,dar bineinteles, nu ma imbat cu toti. Nu trebuie sa pacatuiesc eu pt ca acela pacatuieste . Ci e un prilej excelent de a arata ca invatatura crestina te face sa fii altfel decat restul lumii,dar ,in mijlocul lumii,nu afara din ea .Poate vei culege oprobiul fratelui betiv, ca nu bei cot la cot cu el , sau poate doar multumirea lui ca totusi a fost cineva si linga el, dar in mod sigur vei culege lauda lui Dumnezeu ,ca nu ai intors spatele.
Ca de unde putem stii noi prin care imprejurare si prin care om,Dumnezeu ne va mai invata ceva? De regula situatiile care le dispretuiem,si le consideram sterile,ne aduc pina la urma cel mai mare folos .
P.S. Leacul gripei nu este decat tot un virus de gripa ,care te face astfel imun la gripa.
Fara acesti virusi,si sistemul imuintar ar dormita . Nu a trai intr-un glob de sticla te fereste de boli ,ci a umbla printre cei bolnavi,si a incerca sa ii ajuti ,si prin ei,si pe tine