Calator, banuiesc ca esti familiara cu propietatea apei de a cauta sa patrunda in locurile joase de rezistenta minima, la fel este si cu constiinta noastra, daca este sa aleaga intre a lucra pentru ridicarea ei la un nivel superior sau a ramine inferioara sigur v-a alege a doua varianta iar democratia cu D.O. prost intelese ne inlesnesc si intaresc aceasta posibilitate.
Uite ex: un caz concret de care stiu personal: Un copil care nu demult a sunat la politie ca parintii "il abuzeaza" pe motiv ca tipa la el sa-si faca lectiile(deci nimic altceva!). Politia vine, ii cearta pe parinti in fata copilului care sta isi freca miinile si rinjeste la ei.
Cam ce parere ai? cum va evolua aceasta familie si acest copil in viitor...si mai ales de ce se doreste acest lucru de ce se da apa la moara lucrurilor nefiresti. Cine a decis si cu ce scop ca copiii, de vre-o 60 de ani incoace, stiu mai bine ca parintii ce au de facut?...realizezi tu din perspectiva ta la ce duce acest fenomen????.
Daca nu ai copil nu ai cum sa intelegi cit de important este sa pastrezi dreptul intarit prin scrierile patristice de a-ti educa copilul cu doua la fund...si asta e doar un exemplu
Desi mai sus se vorbeste de un omul superior, care daca vrea, trebuie doar sa aleaga(ory) spune-mi si mie unde este superioritatea lui, ratiunea lui superioara cind vine vorba sa "aleaga" intre a fi obez/obez morbid si normal. Deci aici nu este vorba de presupuneri ci ca ex. de cei 60% de americani, 60 %!!!!!!(si care toti fara exceptie daca-i intrebi se simt superiori si in stare sa decida(nu este oare o mare minciuna). Oare ei au ales sa devina asa sau de fapt suntem oite asa cum ne-a descris Mintuitorul pentru care altii aleg daca nu tinem aproape de Cuvint, de Pastorul cel Blind, care ne vrea binele?
|