Citat:
În prealabil postat de Ciprian Mustiata
Deci sectar, este o denumire gresita, prefer denominatie sau confesiune,
|
Eh, si eu prefer multe, dar sectar este un cuvant biblic care se poate aplica foarte bine si la tine.
Citat:
dar legat de fraza "Dumnezeu este cu noi!" este exact dictonul ce era scris, ad-literam, dar in germana, pe fiecare centura a nazistilor ( http://en.wikipedia.org/wiki/Gott_mit_uns ), si ortodocsii anilor 40 au acceptat acest dicton nu-i asa?
|
Asa este, si daca ai fi citit Biblia asa cum te bati cu pumnii in pietul tau de spaniol ai fi stiut ca "Cu noi este Dumnezeu, intelegeti neamuri si va plecati..." este si un verset din Psalmi. Dar te ia gura pe dinainte si ai uitat un proverb romanesc care spune "Gura bate ....".
Citat:
De cand Spania e tara de nicaieri? Oare vrei sa zici ca Romania ce istoric a fost o corcitura, inclusiv limba noastra ce are 15% din cuvinte slave, o dovedeste pe o fundatie pagana (am uitat sa zic ca Dacia, a fost pagana, nu-i asa? si nu a fost in practica pana imperiul Roman nu a introdus-o impreuna cu citirea in greaca), cu influente pagane, sa o faca mai buna decat Spania?
|
Idei infantile!! Ce varsta ai, Gladiatorule? Ce zici, daca s-ar bate Decebal cu Gladiatorul, cine va castiga?
Se zvoneste ca statul spaniol nu prea ii va mai inghiti pe angajatii romani. Ce vei face daca te-or da afara de la lucru, te intorci in Romania? Fi demn, spaniolule, si nu te intoarce la voma pe care incontinuu o versi asupra tarii tale. Ca daca te intorci in Romania, o sa incepi sa faci pe seful si pe culturalizatul cu noi.
Citat:
In fapt Spania e una dintre tarile cele mai tolerante din EU...
|
Da, asa e, poponarii se pot casatori intre ei. Vajnic exemplu, "crestine"!!