Eu nu vorbeam despre "unguri", despre "frații" noștri maghiari, eu vorbeam despre bestiile udemeriste, despre organizația udemeristă. Iar alte aspecte despre această sectă udemeristă se pot găsi și la
firul de discuție despre udemeriști, despre faptele lor, despre legile pe care le promovează împotriva acestei Țări, despre
războiul atipic pe care gangsterii politici udemeriști îl duc împotriva Rumâniei și încă de pe poziții parlamentare, guvernamentale și administrative locale. Mai multe despre "frații" noștri maghiari se iau din cărțile de istorie, și se pot vedea și pe alte topicuri deschise de mine aici pe forum, legate de
Istoria adevărată,
Secretele UM 0110 și spionajul maghiar în Rumânia,
Laszlo Tokes,
autonomia așa zisului "ținut secuiesc",
conflicte interetnice, dar la bază ar trebui să stea studiul Istoriei, al istoricilor, al cărților de istorie. Sper să nu se mai facă iar confuzia de pe firul cu UDMR unde diversioniștii începuseră să distrugă firul de discuție (care era despre organizația udemeristă) provocând o polemică despre rumâni și maghiari. Nici aici și nici pe acel fir nu am avut și nu am în vedere vreo astfel de polemică.