View Single Post
Vechi 17.12.2012, 00:46:09
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Tu crezi ce vrei. Crezi ca-mi pasa?? Nu ai trecut nici pe sfert din cate am trecut eu. Probleme peste probleme si asa mai departe!
Ai habar ce inseamna sa vezi om (tanar) nevinovat, lovit si batut in fata ta, din senin, fara motiv? Ai habar ce inseamna sa ajungi noaptea in sectia de politie in timp ce in prealabil ti-ai vazut prietenul injunghiat? Ai habar ce inseamna sa pleci noaptea in alt colt de tara si sa nu stii daca te mai intorci intreg? Ai habar ce inseamna sa primesti amenintari grave adresate tie si familiei? Ai habar ce inseamna sa-ti vezi prietenii in inchisoare? Si multe altele... Vorbiti doar de dragul de a o face, niste guri-sparte care judeca si critica pe oricine, cand ei de fapt sunt doar niste simpli oameni timizi, de 40 kg, ascunsi in fata PC-ului si care poate abia ies in lume! Realitatea e cruda!
Pfai, un interlop evlavios, cred că dacă eram muiere jună și neliniștită eram deja pe spate.
Mai lipsește traficul de droguri și proxenetismul pe centură ca profilul lui bad cool boy să fie întreg.
Deșteaptă mișcarea și cu facultatea de drept, acum te pricepi și cum să driblezi legile ca eviți pârnaia. Brilliant!