Citat:
În prealabil postat de AlinB
Asta s-a implinit deja.
Caderea Ierusalimului.
|
Citește tot capitolul de la Matei 24 și vei înțelege că acolo Hristos profețește despre vremurile din urmă.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Oricum, NU 21.12.12, asta e doar publicitate pentru creduli.
|
Pe 21 poate să înceapă tranziția care pregătește venirea lui Antihrist care poate să fie undeva în viitorul relativ apropiat, probabil peste cîțiva ani. Din profețiile pe care le-am citit am înțeles că acest Antihrist va veni ca un salvator aparent care va rezolva situația haotică care va fi în lume în acele vremuri. Dacă acum va începe o destabilizare economică la nivel global, dacă vreo cîteva puteri vor începe să arunce cu bombe una alteia, dacă vor izbucni războaie civile în multe țări, atunci se va găsi prilejul ca anumite organizații să-i facă intrarea pe scena internațională acestui "mîntuitor". Lumea îl va primi cu bucurie și așa își va începe anii de domnie după cum în Apocalipsă stă scris.
Nu țin neapărat că asta se va întîmpla acum, dar sînt niște șanse. Am urmărit constant știrile și am observat că în ultima perioadă în ziarele cu mare popularitate au apărut măcar 2-3 articole "apocaliptice" pe săptămînă care să mai sperie puțin lumea. Media lucrează. Nu degeaba bat ei tam-tamul pentru data de 21 decembrie 2012.
Oricum, pe 21 nici eu nu cred că va fi cazul să fugim în munți sau să ne încuiem în buncăr. Ceea ce spune Hristos acolo despre urîciunea pustiirii este de fapt pentru momentul intrării în scenă a lui Antihrist, care nu poate fi atît de bruscă. Mai avem de așteptat pînă atunci, dar probabil că se va întîmpla în generația noastră după cum decurg lucrurile la nivel global.