View Single Post
Vechi 16.12.2012, 16:36:15
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
La lista ta as adauga ceva: chibrite, lumanari (lanterna), o lopata si lemnele pentru foc aduse langa casa,nu in vreo anexa din curte. Daca ninge saptamana viitoare, la sfarsitul saptamanii vom avea din nou oameni ingropati de vii (cu case cu tot) in zapada, la fel ca anul trecut. Unele sate au fost izolate si doua saptamani. Sa speram ca nu se va repeta cosmarul, dar e bine ca oamenii sa fie cat de cat pregatiti, sa nu mai fie luati prin surprindere, ca anul trecut.
Nu am vrut să mă lungesc prea mult cu postarea, de aceea nu le-am adăugat pe listă acolo. Da, trebuie să avem niște lumînări cît mai mari, neapărat din ceară curată, amnar și cremene, chibrituri de calitate, baterii cît de multe, un radio mic pe baterii, aprinzătoare cu gaz, saci de dormit, scutece și mîncare pentru copii, haine de iarnă groase, trusă medicală, aghiazmă mare, ață, ace, foarfece, scule pentru reparații, recipiente pentru colectat apa de ploaie, o ghioagă...

La capitolul mîncare, am uitat să pun măslinele în butoiaș, adică să fie cumpărate în recipientul original cu tot cu zeamă, nu în caserole. Evident că la casă se plătește doar produsul net, fără lichid. Plus rădăcinoasele care rezistă un timp la temperatură potrivită.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote