Citat:
În prealabil postat de guardian knight
Eu personal, cred ca nu va fi nici un sfrasit al lumii in 2012,ci mai degraba,o aliniere sau o conjunctura de planete si de corpuri ceresti in Univers (asta cred ca e ce au prevazut maiasii ) si cine stie ce efect va avea aceasta conjunctura a corpurilor ceresti aspura oamenilor ??? Dar o influenta cred ca va avea aceasta stare a macro-cosmosului,aspura micro-cosmosului care este omul .
Insa toate acestea facandu-se cu voia Celui Prea Inalt ! Salvit fie Numele sau ,in veci !
Amin !
|
Si eu cred ca se vor alinia planetele atfel...dar nu cred ca va avea acest lucru vreun efect asupra noastra. Ca si pana acum si-au modificat pozitia fara efecte asupra "microcosmosului".
Am mai citit pe Net ca pe 12 vin niste valuri de energie care ne pregatesc pentru energiile din 21. N-am simtit nicio energie...
Nu va fi niciun sfarsit...nici macar cumparaturi nu fac pentru ca ma pregatesc sa ma duc la ai mei de Craciun.
Pe 21 sunt la serviciu si cred ca vom glumi ca la ora 6 dimineata nu s-a intamplat nimic (o alta versiune vehiculata pe Net...sunt o gramada de versiuni...numai ca se cam contrazic).