View Single Post
Vechi 15.12.2012, 21:06:50
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Explicatia poate veni din cu totul alte cauze,dar te implor nu ma mai"imbatrani"atata,ca faci din astia 10 ani diferenta un adevarat caz!

Fiecare avem un background,un bagaj educational din familie-nu este vina mea ca am fost crescuta mai sever sau mai responsabil decat altii...
Nu te "imbatranesc", dar oricum ai o perceptie distorsionata asupra lucrurilor. Eu zic ceea ce vad in "ograda" mea, a tinerilor. Ca tu nu imi impartasesti afirmatiile, asta e alta poveste.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu o mai da cu "tinerii din Romania".
Vorbeste in dreptul tau, gandeste in dreptul tau.
Ceea ce fac ei, nu este problema ta, au parinti, au un cap - sa-l foloseasca, si nu doar la prostii, de ce te tot ascunzi in spatele lor si faci pe victima?
Acum ti-am vazut mesajul. Ia lamureste-ma pe mine ca nu inteleg... Si tu vezi mii si mii de tineri evlaviosi pe toate drumurile?? Toti sa inteleg ca sunt buni, numai eu sunt rau? Ca nu inteleg. Cu ce fac eu pe victima? Am viata mea si punct.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si ai observat macar daca vin si fete pe acolo?
Sau sunt toate femei gen 40+.
Unde merg eu, de atatia ani, cam stiu (cel putin din vedere) toate persoanele care vin regulat. Din pacate nu cunosc tinere, poate sa zicem 2-3, dar nu... Iar cele care mai vin sunt doar in vizita sau excursie. Asadar sunt sanse minime pt. mine sa sper ca imi voi gasi vreo fata calumea la manastire.

Dar ia spune, tu ai sotie/iubita? Sau esti vreun tip cu ochelari, slab de 40 kg, cu ochii lipiti zi de zi de PC, fara viata personala, fara prieteni, fara nimic...? Eu unul sunt un baiat cat se poate de normal, foarte adaptabil si care pot face parte cu usurinta din orice anturaj. Am trecut prin multe...

@Andra, ai in continuare grija de verisoara ta. Lasa parerile altora. Sunteti fete, puteti discuta altfel, pastrand o stransa legatura puteti sa va sprijiniti reciproc.
Reply With Quote