View Single Post
Vechi 15.12.2012, 20:45:37
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul
1. Dumneavoastra pentru ce cauza luptati? Oare postarile dvs. din saptamana asta n-au fost in post? (Postul e doar pentru mine?) N-au fost pentru o cauza politica? Iertati-ma! O sa mai citesc odata...poate, cine stie??
Puteti sa recititi.
Citat:
2. Nu am nimic cu USL si nu sutin PDL sau alte formatiuni politice. Dar nu e corect sa vorbesti fara sa stii. Mi s-a parut ca multi oameni nu prea cunosc ispravile unor politicieni din toate partidele (in care sunt acum sau au fost la un moment dat). Unde e tragedia?
Nicio tragedie, dar cred ca pe toti ne-a surprins focusarea strict pe un anumit partid. Cum de nu v-ati gandit sa ne impartasiti si ispravile altora, daca tot ati presupus ca nu cunoastem?
Citat:
Fiti linistita, nu mai scriu nimic pe forum ; stiu ca nu va nelinistiti si ca nu e o pierdere pentru dumneavoastra; dar pentru mine este. Sarbatori fericite si La multi ani!
Doamna, e pacat sa parasiti forumul daca va place sa fiti aici. V-am spus sa scrieti linistita in continuare. Sarbatori fericite si d-voastra si familiei d-voastra.
Reply With Quote