View Single Post
Vechi 15.12.2012, 04:18:10
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul
Daca recititi ce s-a scris din greu pe forum la acest topic, o sa vedeti ca problemele importante au fost trecute cu vederea:
1. Pe baza carei legi s-au tinut alegerile parlamentare? ( Legea 35/2008, Guvernul Tariceanu)
2. De ce Curtea Constitutionala a dat verdict de neconstitutionalitate Legii Ponta Antonescu, privind modificarea Legii 35/2008? (gasiti pe www.ziare.com un comentariu facut de judecatorul CCR Ion Predescu)
3. De ce era important ca romānii sa nu uite ce au votat la Referendumul din 2009 (parlament unicameral, maximum 300 de parlamentari)?
Ar trebui sa stim ca Referendumul din 2009 este singurul Referendum validat in istoria Romāniei.
4. Ce bine ar fi sa comentam citind inainte legile, comunicatele etc. si dupa aceea sa ne inflamam pro/contra.
Si ne mai intrebam de ce se grabeste USL sa modifice Constitutia?

Si poate ca atunci cand, mai comentam politica pe un site crestin ortodox, sa o facem cu mai multa intelegere, toleranta, mai documentati si daca se poate, fara jigniri.
Stim, sau ar trebui sa stim, ca vom da seama pentru fiecare cuvant pe care l-am rostit de-a lungul intregii noastre vieti.
Multumesc pentru raspuns. Imi fac autocritica pentru nestiinta mea; dar as vrea sa stiu. De aici intrebarile mele. As vrea sa stiu si unde sa caut, ca daca stiu, nu mai intreb.
Reply With Quote