View Single Post
Vechi 14.12.2012, 00:56:46
Miha-anca
Guest

Implicit

Faptul ca PP-DD a obtinut 14,6% la alegerile parlamentare este totusi de admirat, Aline. Fiind vorba de primele alegeri, la care participa, este un procentaj bun.

Oamenii il iubesc pe DD pentru ca ii trateaza cu respect. Orice om, cat de sarac, simte nevoia sa fie tratat bine, cu respect.

Nu inteleg de unde atata dispret pentru DD. Intr-adevar emisiunile lui tv pana la infiintarea partidului au fost cam vulgare, ca sa zic asa; dar dupa infiintarea partidului lucrurile s-au schimbat. Nu aveti de unde sti acest lucru, daca nu va uitati la emisiunile actuale si doar va dati cu parerea in necunstinta de cauza. A folosit timpul inainte de campanie pentru a-si prezenta candidatii cu mare grija: i-am vazut, i-am auzit si am ascultat ce planuri au, toti oameni de isprava.

DD are emisiuni f intersante si educative, pe masura invitatilor pe care ii are in studio. Exceptandu-l pe Victor Ponta, care nu se numara printre invitatii in emisiuni, in rest la toti politicienii care s-au perindat prin acest studio TV am vazut un dialog inteligent si interesant purtat cu DD, care este extrem de dinamic.

Nu inteleg de ce va incapatanati sa priviti cu ochiul rau munca unui om, care se dovedeste a fi si Om cu oamenii din popor, oameni amarati, nebagati in seama. Cineva trebuie sa-i asculte si pe ei si acesta s-a dovedit a fi Dan Diaconescu. Sa nu uitam ca si acestia sunt votanti, nu numai cei simandicosi cu diplome (cumparate).

Dupa ce cititi acest mesaj, ii rog pe cei, care il dispretuiesc pe Dan Diaconescu si activitatea lui, sa mearga sa se spele pe ochi, ca nu cumva ochiul citind aceste cuvinte sa se murdareasca si sa piarda din puritatea imaculata pe care o avea inainte de lectura. Glumesc, evident!

Dar retineti: omul greseste, dar omul se poate si indrepta, iar cate unul renaste din propria-i cenusa!

Iar faptul ca unii folosesc atat de des cuvantul "circ" - li se pare ca prinde - in legatura cu DD, ii dezonoreaza mai mult pe ei, nu pe el.

Last edited by Miha-anca; 14.12.2012 at 00:59:40.
Reply With Quote