View Single Post
Vechi 14.12.2012, 00:11:49
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Concret va zic ca eu am o verisoara de 16 ani, care este foarte atasata de mine. Imi povesteste absolut orice, iar mamei ei nimic. In urma cu cateva luni, avea un iubit si mi-a zis ca s-a gandit sa se culce cu el. Si el ii propusese asta. M-a intrebat ce parere am, adaugandu-mi ca maica-sa ii spune sa se marite virgina ca asa e bine, dar ca ea nu da doi bani pe parerea maica-sii si nici n-o intereseaza principiile crestine. I-am expus foarte franc toate situatiile din postarea anterioara mult mai deschis si mai detaliat. Plus ca i-am spus ca un baiat cu bun simt n-ar trebui sa o preseze de pe acum cu treaba asta (erau impreuna de vreo 3 luni). M-a ascultat cu atentie si a aprobat ceea ce i-am spus.
Dupa cateva zile mi-a zis ca s-a gandit si ca am dreptate, ca nu este pregatita inca, sa-si inceapa viata sexuala. In timp a realizat ca flacaul nu era chiar un print fermecat si s-au despartit, multumindu-mi pentru sfaturi.
Chiar credeti ca daca ii citeam din Biblie ar fi inteles ceva? Eu chiar i-am expus realitatea, adevarul, nimic ascuns, nimic idealizat. Fata a inteles mesajul transmis si l-a insusit. Nu a facut asta pentru ca i-am spus eu sau pentru ca sunt vara-sa mai mare, ci pentru ca s-a convins singura ca am dreptate.
E bine sa fi deschis la minte cu adolescentii si sa vorbesti sincer cu ei despre orice subiect. Sper sa raman la fel si ca mama (cand voi ajunge).
Reply With Quote