Citat:
În prealabil postat de MariaElena
Eu nu vreau sa conving pe nimeni facand agitatie. Dar stiu ca, in general, un om cauta raspunsuri la intrebari(in situatia ca si le pune) din mai multe surse.
Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare.
Nu v-am bombardat cu copy-paste-uri despre plagiatul lui Victor Ponta. Am spus domnul Victor Ponta – My name is Copy, Copy Paste... Asa i s-a spus. Cand am auzit prima data porecla, m-am gandit la Forrest Gump care se prezenta: My name’s Forrest, Forrest Gump.
Nenorocirea pe care a provocat-o plagiatul lui Victor Ponta este mai mare decat vrem sa vedem. Bineinteles ca nu este singurul plagiator. Dar este prim ministru.
Intr-o situatie asemanatoare, ministrul german al apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg a demisionat din guvern dupa ce a renunțat la titlul de doctor, fiind acuzat de plagiat. Financial Times Deutschland l-a poreclit: „Baronul de copy-paste”.
In luna aprilie, presedintele Ungariei Pal Schmitt a demisionat in urma unui scandal de plagiat; universitatea (la care obtinuse titlul de doctor) i l-a retras din cauza unor acuzatii de plagiat. Recent un nou scandal de plagiat in Ungaria: Vicepremierul ungar Zsolt Semjen a plagiat o buna parte din teza sa de doctorat. E epidemie!!!
|
Karl zu Guttenberg ( nume nobil, zu era dat pentru proprietati reale, von este dat si fara proprietate) a fost un politician foarte apreciat in G. Era curtata ca viitor Kancelar, nu au fost oamenii interesati de titlul de Dr., erau fascinati de el. Despre cum vorbea, cum se imbraca, era direct si argumenta foarte bine. In ultimul timp si ministrii au probleme, deputati la Eu.....
Nu de Dr. avem nevoie, ci de oameni care vor sa construiasca macar o fabrica pe an din banii de impozite si sa o puna in proprietatea poporului si nu in proprietate privata......Ce se construieste ramane, vorbele si titlurile sunt doar vant.