View Single Post
Vechi 13.12.2012, 21:33:32
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul
Domnul Gheorghe Becali a candidat cu sloganul „In slujba Crucii”. Cum slujeste Crucea?
Este bun, smerit, drept, bland, intelept, rabdator, iertator? E smerit? Despre lauda desarta si trufie a auzit? Face milostenie adevarata? Dar, domnul Gheorghe Becali face milostenie cu adevarat? Saracia nu este o virtute, si nici bogatia un pasaport pentru mantuire.
<<Luați aminte ca milostenia voastră să nu o faceți în fața oamenilor, ca să vadă ei; altminteri nu veți avea răsplată de la Tatăl vostru Cel din ceruri.Deci, când faci milostenie, nu trâmbița înaintea ta, cum fac fățarnicii prin sinagogi și pe ulițe, ca să fie slăviți de oameni; adevăr vă grăiesc, își iau pl pentru ca milostenia ta să fie într'ascuns; și Tatăl tău, Care vede întru ascuns, îți va răsplăti la arătare.ata lor. Tu însă, când faci milostenie, să nu știe stânga ta ce face dreapta.>> (Matei 6, 1-4)
Crestin esti prin fapte nu prin vorbe.
Crestinul nu se lauda, nu se trufeste.
Aveti dreptate ca nu trebuie sa ne laudam cu milostenia pe care o facem dar.....

Doamna, sa fim seriosi daca o luam asa, cine este crestin cu adevarat? Cine este bun, smerit, drept, bland, intelept, rabdator, iertator? D-voastra sunteti? Eu recunosc ca nu sunt.

Daca si faptelor bune ajungem sa le dam conotatii rele, daca privim cu rautate si printr-o oglinda stramba, strambam si ce este facut cu intentii bune.

E si el un om ca noi cu calitati si defecte. Nu trebuie sa il judecam ca nu stiu daca noi suntem mai buni. Eu cred totusi ca e bine ca vorbeste despre Dumnezeu, chiar si la TV, merge la biserica, da bani preotilor, ajuta, si la Athos, a construit case oamenilor la inundatii, a dat bani oamenilor saraci, a inmormantat pe banii lui boschetarii pe care primaria nu vroia sa ii ingroape etc. Care politicieni au mai procedat ca el eu n-am vazut nici unul sa ajute oamenii, sa dea bani la biserici, sa fie credinciosi, ei nu au facut altceva decat sa urmeze propriul interes si sa taie pe salarii etc.
Reply With Quote