Citat:
În prealabil postat de ioanna
Nu ma necajesc, d-voastra va agitati steril pe acest topic, bombardandu-ne cu copy-pasteuri despre plagiatul lui Ponta si alte informatii despre partidul sau. Cu siguranta nu intra doamna Ritdzi, nici doamna Anastase, nici doamna Udrea (nici alti politicieni barbati, ca nu e vorba numai de doamne), daca legea votului uninominal ar fi permis ca in parlament sa intre cel clasat pe locul 1, cum e firesc.
|
Eu nu vreau sa conving pe nimeni facand agitatie. Dar stiu ca, in general, un om cauta raspunsuri la intrebari(in situatia ca si le pune) din mai multe surse.
Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare.
Nu v-am bombardat cu copy-paste-uri despre plagiatul lui Victor Ponta. Am spus domnul Victor Ponta – My name is Copy, Copy Paste... Asa i s-a spus. Cand am auzit prima data porecla, m-am gandit la Forrest Gump care se prezenta: My name’s Forrest, Forrest Gump.
Nenorocirea pe care a provocat-o plagiatul lui Victor Ponta este mai mare decat vrem sa vedem. Bineinteles ca nu este singurul plagiator. Dar este prim ministru.
Intr-o situatie asemanatoare, ministrul german al apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg a demisionat din guvern dupa ce a renunțat la titlul de doctor, fiind acuzat de plagiat. Financial Times Deutschland l-a poreclit: „Baronul de copy-paste”.
In luna aprilie, presedintele Ungariei Pal Schmitt a demisionat in urma unui scandal de plagiat; universitatea (la care obtinuse titlul de doctor) i l-a retras din cauza unor acuzatii de plagiat. Recent un nou scandal de plagiat in Ungaria: Vicepremierul ungar Zsolt Semjen a plagiat o buna parte din teza sa de doctorat. E epidemie!!!
Domnul Ponta e... tot prim ministru. Felicitari natie!
S-a votat cf. Legii 35/2008, Calin Popescu Tariceanu prim ministr; deci n-are niciun amestec Traian Basescu, PDL etc.
Alternativa a fost Legea Ponta Antonescu votata in parlament la inceputul anului; Legea ponta Antonescu a fost declarata neconstitutionala de catre Cureta Constitutionala cu un vot zdrobitor: 9-0.
Daca o țarină nu rodeste, poate fi din vina: semanatorului, a țarinei sau a semintelor.
<<Ieșit-a semănătorul să semene sămânța sa. Și pe când semăna el, una a căzut lângă drum și a fost călcată în picioare și păsările cerului au mâncat-o. Și alta a căzut pe piatră; și dacă a răsărit s'a uscat, pentru că nu avea umezeală. Și alta a căzut pe piatră; și dacă a răsărit s'a uscat, pentru că nu avea umezeală. Și alta a căzut în mijlocul spinilor; și spinii, crescând împreună cu ea, au înăbușit-o. Și alta a căzut pe pământul cel bun și a crescut și a făcut rod însutit“. Pe acestea spunându-le, a strigat: „Cel ce are urechi de auzit, să audă!“ >>Luca 8, 5-8