13.12.2012, 19:22:09
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Si eu am iesit tot asa, si nu am fost manipulata.
|
Nu-i inteleg pe cei care ne considera “manipulati” daca ne dorim ca Basescu sa nu mai fie presedinte. In cazul meu chiar n-are nicio legatura cu masurile de austeritate, pot sa inteleg ca au fost necesare, luate insa tot din cauza incompetentei oamenilor politici , care ne-au adus in situatia asta, n-are legatura nici cu abuzurile sale, imi doresc schimbarea pentru ca nu vad de ce trebuie sa suportam badarania si aroganta sa. Cum “nesimtirea crasa” nu e motiv de destituire, astept sa se gaseasca solutia legala pentru a-l demite, caci sigur se poate gasi si interpreta legea astfel incat sa nu-l mai vad la Cotroceni.
Citat:
Eu cred ca toti politicienii sau majoritatea au luat diploma pe bani dar l-au gasit doar pe Ponta de fazan.
|
Mai mult decat plagiatul lui Ponta m-a deranjat mizeria prezidentiala, care a scos la iveala plagiatul doar atunci cand asupra presedintelui a planat pericolul destituirii, timp de ani de zile tinandu-l ascuns. Daca ar fi fost corecti, n-ar fi facut tam-tam in presa occidentala si la PE, contribuind la murdarirea imaginii Romaniei, ci ar fi luat masurile care se impun, adresandu-se acum cativa ani comisiei de etica a universitatii respective pentru a i se retrage titlul de doctor. Nu sunt naiva incat sa cred gogosile pe care ni le servesc, cum ca abia acum au descoperit ca Ponta s-a inspirat prea mult :) Interesul brusc pentru studiile lui Ponta, arata disperarea pdl-istilor din vara, cand au incercat sa deturneze atentia publicului de la problemele reale.
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 19:25:08.
|