View Single Post
Vechi 13.12.2012, 13:46:40
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Și atunci, dacă eu o să păzesc poruncile lui Dumnezeu, am garanția Lui, conform cu citatul de mai sus, că nimeni din neamul meu nu va ajunge în Iad ?
Eu asa cred, doar ca vedeti ca ati omis un lucru important: Domnul nostru se indura pana la al miilea neam "de cei ce IL IUBESC si pazesc poruncile Lui". Tanarul bogat care L-a intrebat pe Mantuitorul nostru ce trebuie sa faca pentru a dobandi viata vesnica a primit prima data raspunsul: pazeste ziua de odihna, cinsteste-ti parintii, sa nu furi, sa nu ucizi, sa nu comiti adulter ...(respectarea poruncilor). Tanarul a spus ca toate acestea le respecta si le face din copilarie. Domnul nostru l-a indreptat apoi pe drumul ingust si greu: vinde averea, da-o saracilor si urmeaza-ma. (iubirea fata de aproapele si lepadarea de sine).

Deci, va doresc succes sa-L iubiti pe Domnul si sa respectati poruncile Lui, iar datorita meritelor dumneavoastra Domnul nostru sa se indure de tot neamul, pana la a mia generatie. Nu stiti ca daca avem credinta cat un graunte de mustar vom muta muntii din loc? Nu avem noi nevoie sa mutam muntii, insa daca vom crede cu toata fiinta noastra Dumnezeu se va milostivi de tot neamul nostru, lucrul acesta chiar se va intampla.

Si sa nu uit un lucru: vorbeati de crima de lezmajestate. Atunci cand noi pacatuim chiar asta facem: crima de lezmajestate. Din nefericire pentru noi Il ofensam pe Regele Universului si meritam iadul; din fericire pentru noi, El este iertaror si milostiv.
Reply With Quote