View Single Post
Vechi 13.12.2012, 12:04:00
N.Priceputu
Guest

Implicit

Nu am copii. Aș putea spune că vorbesc dintr-o experiență de viață negativă, nu din una pozitivă.
Dar ceea ce spun e ceea ce am înțeles, regretând că n-am făcut așa. Poate nu s-a putut, nu vreau să dau amănunte legate de viața personală.
Nu înțeleg, însă, de ce argumentele de genul celor pe care le aduc sunt luate ca niște constrângeri. Eu am în vedere îndeosebi sănătatea spirituală. Vreau să arăt doar ce am înțeles că e bine, ce ne face fericiți. Să învățăm să distingem între bine și rău și să nu ne mai lăsăm amăgiți. Pentru că lumea actuală e îmbibată de lucruri/preocupări fără sens, care duc la eșuarea vieții.
Unirea în iubire a unui bărbat cu o femeie naște niște energii imense în sufletele lor, care nefolosite corespunzător pot exploda, aruncând totul în aer, fărâmițându-i, distrugându-i. Iar folosite cum trebuie, ele îi unesc mai strâns și le dau putere să-și crească copiii.
Am înțeles că nimic nu-i fără rost și că energia aceasta e dată cu un scop. E de ajuns să parcurgi calea firească ca să ajungi la scop.
Omul modern a devenit foarte abil în evitarea scopului; și numai sănătos nu e.
Reply With Quote