View Single Post
Vechi 13.12.2012, 10:22:18
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Prefer un rau mai mic. Decat sa sufere TOATA populatia tarii, mai bine sufera o mica parte. Ma doare, dar asta e. Sa lucreze si bugetarii in mediul privat, nu ii tine nimeni sa n-o faca! Unii se plang degeaba, fara suparare. Pai tanti care vinde cartele de metrou are cam 20-25 mil salariu, profesorii au doar cateva ore de 45 de minute pe zi, si asa mai departe. Pentru ce vor salarii astronomice in timp ce la privat se munceste de dimineata pana noaptea pe un salariu mizer?? Iar daca nu iti faci treaba cum trebuie esti dat si afara, nu cum sunt unii bugetari angajati pe pile si care au locurile ca si batute in cuie. Hai sa ma lase in pace!

Un drum prost si carburanti scumpi ii afecteaza pe TOTI, nu numai pe cei cu masini! Se scumpesc si trenurile, si autobuzele care fac curse intra/inter-judetene, transportul in comun etc. Motorina fiind scumpa se simte si in agricultura, painea se va scumpi, absolut tot. Marfa, de orice tip, este adusa cu tirul. Daca se maresc taxele, pretul motorinei acel transportator va majora preturile pentru a-si pastra marja de profit. Ca sa nu mai zic daca drumurile sunt proaste si schimba bucsi, bielete, jante etc. la 2-3 luni. Chiar nu aveti gram de cunostinte economice?

Imi pare rau sa va dezamagesc. NU am votat cu ARD!

Nu va convine cu masina, atunci luati taxiul, transportul in comun, trenul, avionul etc. Din cate stiu toate s-au scumpit si se scumpesc in continuare! Si nu inseamna neaparat lux daca ai masina. Eu cu ce sa strabat cei 400 km pana la tara de exemplu?? Sau alte drumuri... Dar e usor sa vorbiti fara sa stiti.

Am raspuns deja, NU am votat cu PDL (ARD), si nu prefer raul altuia, ci il aleg pe cel mai mic. De ce sa sufere toata tara cand poate sa sufere doar jumatate sau un sfert etc.??

Spuneti-mi va rog CE a furat PDL-ul si sa facem comparatie cu ce a furat si vandut PSD-ul. Sunteti disponibila in dezbaterea unei paralele intre cele doua partide/guvernari?

Sincer ma uimeste mentalitatea dvs. De curiozitate, ce varsta si ce studii aveti?
Treaba mea ce studii si ce varsta am, nu persoana mea este importanta aici.

Tocmai ca PDL este raul cel mai mare si a demonstrat-o cu varf si indesat. Pai daca preferati suferinta batranilor inseamna ca nu aveti inima.

Privatii au avut intotdeauna o ciuda pe bugetari, daca privatii stau pe salarii mici si nu au pretentii de la angajatori le e ciuda daca bugetarii fac gura din cauza salariilor, nu tac ca si ei.

Uitati ca nu sunt numai bugetari cu salarii mari, ci si categorii cu salarii mici, dar ati fost invatati de propaganda lui Basescu ca toti bugetarii sunt rai si ati invatat bine lectia asta predata de Base.

Nu am cunostiinte economice, nu sunt asa de informata ca d-voastra, nici de politica, dar d-voastra cu toate ca le aveti duceti lipsa la capitolul mila fata de aproapele napastuit de putere.

Decat sa ne punem sa analizam ce au facut unii si altii si sa le facem propaganda mai bine, ne-am apuca de rugaciune si de milostenie, de Biserica si fapte bune.
Reply With Quote