View Single Post
Vechi 13.12.2012, 10:04:11
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Acum, te rog Diana, linisteste-te ca a castigat USL-ul.
Fii totusi atenta la felul in care scrii, caci atacul la persoana nu este acceptat.
Si chiar daca unii au votat cu ARD sau cu PP-DD, nu face nimic! Oamenii si-au castigat acest drept de a vota pe cine vor ei, la fel cum si tu ai votat cu cine ai vrut tu. Macar esti fericita de victorie? Si cine crezi ca va fi Prim Ministru? Abia astept sa vad cum va rezolva Presedintele Basescu aceasta problema. Totusi nu mi se pare corect, ca Ponta si Antonescu ameninta cu excluderea pe oricare, care ar fi propus ca PM. Bine totusi ca nu s-au gandit sa ii impuste. Glumesc, evident, dar prea seamana cu niste mafioti, care au pus mana pa putere si sunt in stare sa elimine pe oricare, care le-ar periclita viitoarea pozitie in stat, atat de dorita de ei.
Drept sa-ti spun, as prefera un Prim Ministru, care sa se simta onorat de numirea sa in functie. Ori acum avem unul avid sa isi ia functia in primire.
Si ce ne asteapta? Cu siguranta dezamagire.
Dar, cand romanul nu mai are de ales, spune: "Asta e!" Deci, asta e!
Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste toate! Amin.
Si ca de obicei, Ponta a mai spus o minciunica: precum ca Dan Diaconescu ar fi plecat din tara in Laponia! In fapt DD a fost toata seara in direct la OTV. Iar zvonul plecarii parlamentarilor PP-DD-isti spre alte partide, tot o gogoasa infuriata. Ce satisfactie o fi avand Ponta sa tot minta?!? Deja e manie! Atentie!
Pai daca am facut atac la persoana, atunci sa ma baneze, ca oricum mai bine mi-ar fi decat sa stau sa ma inflamez degeaba pe aici.

Ma scoate din sarite iubirea unora pentru Basescu si pedelisti, dupa cat rau au facut. Daca as iesi de pe forum mi-ar parea rau doar pentru ca n-as mai fi pe grupul de rugaciune si nu as mai avea acces la lista cu oameni cu probleme.

In orice caz vad ca pe mine ma observati ca fac atac la persoana, dar observatia d-voastra este unilaterala in sensul ca pe ceilalti nu ii observati cum fac atacuri la persoana, normal pentru ca va impartasesc optiunile politice.

Eu mi-am anulat votul consider ca nici unul nu e demn de votul meu, toti sunt o apa si un pamant.
Nu ma intereseaza masinatiunile politice, e o pierdere de timp sa le urmaresc, de asta nu inteleg cum puteti sa postati pe threadurile politice ce au facut unii si altii, sa ii analizati, cand asta este un timp de post si noi nu ar trebui sa ne pierdem timpul cu aceste lucruri care nu zidesc in orice caz.

Am intrat doar pentru ca ma enerveaza cei care fac propaganda partidelor aici pe forum, in special Basescu si PDL pe care nu ii suport, de ce nu va faceti partid sau de ce nu intrati in anumite partide daca va preocupa asa de mult politica, daca si aici am ajuns sa facem propaganda....
Reply With Quote