Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Nu imi vine sa cred ca mai exista inca oameni care il iubesc si venereaza pe Basescu, inca nu pot sa cred ca au mai existat romani care au votat in proportie de 20 la suta pe PDL- isti
|
Nu venerez PDL-ul, dar il iubesc de mii de ori mai mult decat PSD-ul. Si NU am votat cu ARD! Evident, nici cu PSD!
Citat:
Basescu nu are onoare, daca ar fi avut ar fi demisionat demult.... mai ales dupa cati oameni l-au vrut dat jos, un om de onoare ar fi demisionat..
|
Cine l-a vrut jos?? Mai putin de 30% din populatie...
Citat:
Cum puteti sa iubiti un astefel de om si un astfel de partid cel mai catastrofal din toaTE PARTIDELE DE DUPA 1989 prin masurile luate?
|
Mai catastrofal ca PSD care a vandut TOATA tara??
Citat:
Cum sa iubesti un om care a inchis (nu el direct, partidul din care face parte) spitale si scoli, care a luat mancarea de la gura copiilor si pensionarilor, sunteti impotriva romanilor, va place genocidul,?
Nu va e rusine?!
|
USL a criticat inchiderea spitalelor, dar au continuat inchiderea lor (ultimele parca fiind spitalele din Vanju Mare si Strehaia). Wow... interesant.
Si ce mancare a luat si de la gura cui?? Lasa ca a marit USL taxele si impozitele cu 16%. Suuuperrrr!
Nu va e rusine?!
Citat:
În prealabil postat de anita
Ar trebui sa vedem binefacerile:
-Cea mai mica absobtie de fonduri europene
-Jaf la ministerul turismului-4 miliarde euro cheltuiti aiurea
-neluarea in seama a dorintei populatiei de a se organiza referendum pe tema doc.digitale (par.Iustin a adunat peste 1 milion de semnaturi)
-Initium -prima tara care il experimenteaza
-Gaze de sist
etc
Nimic pt omul de rand ,nici un program social in schimb cheltuieli desantate la ministere in timp ce pensionarii cu pensii mai mici de 700 lei plateau contributii la sanatate desi s-a devedit ca nu era legal si s-a dat vina pe casele de pensii
|
Sa aduc lista cu "beneficiile" aduse de PSD anterior venirii lui Basescu?? Petromul cine l-a vandut la 4% din pretul real, si cu rezerve cu tot? Nu cumva Bombonel? Ce oameni naivi sunteti...
Citat:
[7 milioane de romani au fost de acord.
|
Parca a votat 46% din populatie, da? Bun. 11% au fost impotriva si vreo 2% au fost NULE. Da? Deci raman 33% de voturi pro demitere. Acum tinand cont ca majoritatea primariilor au fost ale USL si in multe localitati prezenta la vot a fost si de 200-300%, ceea ce inseamna fraude grosolane, eu am curaj sa bag mana in foc ca in mod sigur mai putin de 30% au votat pro demitere. Asa ca lasa-ne cu teoriile de 2 lei.
Citat:
Copiii au suferit in mod direct cand au fost taiate salariile bugetarilor. Pensionarii au suferit cand le-au fost luati bani ilegal din pensii pentru sanatate.
|
Pai si eu SUFAR IN MOD DIRECT ca pentru reintregirea salariilor USL-ul a taiat bani din alta parte. Drept urmare nu s-au mai facut drumuri, imi rup zi de zi masina si ajung sa schimb piese mult mai des, euro a crescut - deci paltesc facturi mai mari), banii de la magistrala 5 de metrou s-au taiat in mare parte - deci sufera zeci si sute de mii de oameni, etc. etc. Asadar mai bine sa sufere pensionarii si bugetarii decat sa sufere toata tara din cauza lor!!! Pensionarii sa fie fericiti ca au si pensia aia, eu nu o sa mai am aceast privilegiu. Iar bugetarii... daca nu le convine atunci sa treaca in mediul privat. CINE ii opreste??
Citat:
Orice om normal ar trebui sa fie indignat la ceea ce au facut pedelistii in tara asta.
|
Inca o data si pentru tine: vrei sa amintesc (si sa comparam!!!) ce a facut PSD-ul inainte de a veni Basescu?
Citat:
vezi privatii care s-au bucurat ca bugetarilor si pensionarilor li s-au furat banii in mod abuziv.
|
Daca esti bugetara, muta-te la privati. Inca o data: cine te opreste??