View Single Post
Vechi 12.12.2012, 17:30:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu imi vine sa cred ca mai exista inca oameni care il iubesc si venereaza pe Basescu,
Ce nu poti tu intelege,este ca nu se rezuma totul la iubire sau ura.

Citat:
inca nu pot sa cred ca au mai existat romani care au votat in proportie de 20 la suta pe PDL- isti, vezi ARD cu toate magariile pe care le-au facut in tara, la fel cum nu pot crede ca schimbarea vruta de populatie este tot acelasi PSD- vezi USL.
Pai vezi? Daca citesti cu atentie ceea ce scrii chiar tu, poate intelegi.
Ca nu exista alternative reale.

Citat:
Cum puteti sa venerati un astfel de om, un drac in piele de om, un om diabolic de-a dreptul?
Politica in Romania (si probabil nu doar) este prin definitie si mai ales prin fapte - diabolica.
Daca vrei sa fii politician, trebuie sa tii pasul.

Citat:
Cum puteti fi asa de naiv incat sa credeti ca la o modificare a Constitutiei Basescu va demisiona?
O fi diabolic, dar nu prost.

Citat:
Basescu nu are onoare, daca ar fi avut ar fi demisionat demult.... mai ales dupa cati oameni l-au vrut dat jos, un om de onoare ar fi demisionat..
Realitatea este ca mai multi n-au fost de acord cu aceasta initiativa a PSD -ului.

Citat:
Cum puteti sa iubiti un astefel de om si un astfel de partid cel mai catastrofal din toaTE PARTIDELE DE DUPA 1989 prin masurile luate?
Probabil n-ai auzit de PSD.

Citat:
Cum sa iubesti un om care a inchis (nu el direct, partidul din care face parte) spitale si scoli, care a luat mancarea de la gura copiilor si pensionarilor, sunteti impotriva romanilor, va place genocidul,?
Ce scoli a inchis?
Spitale poate nu o sa inchida si PSD, dar sigur o sa bage asigurarea privata de sanatate obligatorie, sa vezi atunci genocid.

Cu copii si pensionarii nu o mai inteleg, ca de taiat alocatii si pensii nu cred ca s-a intamplat.

Mai domol cu indignarea, tine-te bine ca de acum, cand o sa vina PSD -ul la putere, incepe cu adevarat..

Nu va e rusine?![/quote]