Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Nu imi vine sa cred ca mai exista inca oameni care il iubesc si venereaza pe Basescu,
|
Ce nu poti tu intelege,este ca nu se rezuma totul la iubire sau ura.
Citat:
inca nu pot sa cred ca au mai existat romani care au votat in proportie de 20 la suta pe PDL- isti, vezi ARD cu toate magariile pe care le-au facut in tara, la fel cum nu pot crede ca schimbarea vruta de populatie este tot acelasi PSD- vezi USL.
|
Pai vezi? Daca citesti cu atentie ceea ce scrii chiar tu, poate intelegi.
Ca nu exista alternative reale.
Citat:
Cum puteti sa venerati un astfel de om, un drac in piele de om, un om diabolic de-a dreptul?
|
Politica in Romania (si probabil nu doar) este prin definitie si mai ales prin fapte - diabolica.
Daca vrei sa fii politician, trebuie sa tii pasul.
Citat:
Cum puteti fi asa de naiv incat sa credeti ca la o modificare a Constitutiei Basescu va demisiona?
|
O fi diabolic, dar nu prost.
Citat:
Basescu nu are onoare, daca ar fi avut ar fi demisionat demult.... mai ales dupa cati oameni l-au vrut dat jos, un om de onoare ar fi demisionat..
|
Realitatea este ca mai multi n-au fost de acord cu aceasta initiativa a PSD -ului.
Citat:
Cum puteti sa iubiti un astefel de om si un astfel de partid cel mai catastrofal din toaTE PARTIDELE DE DUPA 1989 prin masurile luate?
|
Probabil n-ai auzit de PSD.
Citat:
Cum sa iubesti un om care a inchis (nu el direct, partidul din care face parte) spitale si scoli, care a luat mancarea de la gura copiilor si pensionarilor, sunteti impotriva romanilor, va place genocidul,?
|
Ce scoli a inchis?
Spitale poate nu o sa inchida si PSD, dar sigur o sa bage asigurarea privata de sanatate obligatorie, sa vezi atunci genocid.
Cu copii si pensionarii nu o mai inteleg, ca de taiat alocatii si pensii nu cred ca s-a intamplat.
Mai domol cu indignarea, tine-te bine ca de acum, cand o sa vina PSD -ul la putere, incepe cu adevarat..
Nu va e rusine?![/quote]