Citat:
Īn prealabil postat de Raoul
Vad ca tu gandesti bine. Rusine celor care au votat cu USL! Adica... se vor convinge ei singuri! Vai de mama noastra ca natie, suntem un popor de incuiati. Mai ne si vindem tara (prin vot!) pentru un lighean si o punga de faina! Rusine tuturor care s-au lasat manipulati. Da, luati tot ce vi se da, dar ardeti-i la vot! Pacat ca pe unii nu ii duce capul nici macar atat!
EDIT: sunt curios ce miscare va face Basescu, daca il va numi premier pe Ponta sau nu.
Voi ce credeti?
Eu mai pronostichez ca daca USL va face (cu UDMR) majoritate de 66,6% si voi modifica constitutia, Basescu va demisiona. E prea orgolios ca sa accepte umilirea si bataia de joc a USL. Daca astia fac majoritate ne vom reintoarce in anii '90...
|
Nu imi vine sa cred ca mai exista inca oameni care il iubesc si venereaza pe Basescu, inca nu pot sa cred ca au mai existat romani care au votat in proportie de 20 la suta pe PDL- isti, vezi ARD cu toate magariile pe care le-au facut in tara, la fel cum nu pot crede ca schimbarea vruta de populatie este tot acelasi PSD- vezi USL.
Cum puteti sa venerati un astfel de om, un drac in piele de om, un om diabolic de-a dreptul?
Cum puteti fi asa de naiv incat sa credeti ca la o modificare a Constitutiei Basescu va demisiona?
Basescu nu are onoare, daca ar fi avut ar fi demisionat demult.... mai ales dupa cati oameni l-au vrut dat jos, un om de onoare ar fi demisionat..
Cum puteti sa iubiti un astefel de om si un astfel de partid cel mai catastrofal din toaTE PARTIDELE DE DUPA 1989 prin masurile luate?
Cum sa iubesti un om care a inchis (nu el direct, partidul din care face parte) spitale si scoli, care a luat mancarea de la gura copiilor si pensionarilor, sunteti impotriva romanilor, va place genocidul,?
Nu va e rusine?!