Raoul, vezi ca ai suparat-o pe Yasmina, care chiar are dreptate. Ar trebui sa mai schimbi putin mediul in care te invarti, ca sa vezi ca nu toti tinerii sunt la fel.
Ti-am zis si eu ca la onomastici (de persoane nu liceene, ce-i drept, dar tinere, de 25 ani), exista si dulciuri de post special pentru posticiosi (pofticiosii care tin post).
Acum, am uitat sa mai precizez un aspect: acele dulciuri de post exista, in magazine si la onomatici, pentru ca mereu a existat cerere, pentru ca mereu se gasea cate cineva care sa refuze mancarea de dulce. Si atunci oamenii s-au reorientat, in cunostinta de cauza, daca tineau sa ii multumeasca si sa nu ii puna pe "posticiosi" in situatii stanjenitoare. Daca exista bunavointa si intelegere de ambele parti - oaspete si gazda - lucrurile se rezolva si nu mai esti nevoit sa mananci ce ti se pune in farfurie. Si asa mai afla si oamenii ca e postul Craciunului si ca se cuvine sa manance si ei de post, daca tot ne numim crestini.