Citat:
În prealabil postat de Raoul
Ma mir sa vad ca in opinia unora lucrurile sunt atat de roz in frumoasa Romanie. De parca toti ar fi crestini practicanti...
Pentru cei care nu stiu, amintesc inca o data ca eu sunt un tanar de doar 23 de ani. Cei din generatia mea (mai ales cei care sunt si mai tineri), NU au nicio treaba cu Biserica si mai ales cu postul. Probabil nici nu stiu ca ne aflam in post sau cel putin nu le trece prin cap ca cineva de varsta noastra ar putea posti. Vreti sa spuneti ca fetele care de la 13-14 ani fumeaza de rup, le sta gandul numai la baieti, umbla si pierd noptile prin baruri si diverse cluburi, mai au vreo notiune cu privire la post, si mai ales credeti ca ar constientiza in vreun fel acest aspect?? Daca da, atunci visati cu ochii deschisi, deci keep dreaming!
Tare curios sunt la onomasticile cator liceeni ati intalnit voi bucate (si mai ales tort) de post. Veniti mai oamenilor cu picioarele pe pamant!
|
Mai frate,dar ce tare m-ai luat!!!De parca ti-am facut cine stie ce deserviciu cu raspunsul meu...
Saracutul de tine,ai ramas singurul credincios tanar in Romania,trebuie sa fii tare singurel pe acolo!!!
Apropos,sunt multi tineri care au habar de credinta,pe acest forum cat si in viata reala,depinde de tine prin ce medii te invarti.
Hai te las,si te rog nu ma baga in seama data viitoare cand mai incerc sa fiu draguta.